webdesign ebusiness consultants

WEBDESIGN

Responsive web design en WordPress web design

eBusiness Consultants ontwerpt plezierige en functionele websites die bezoekers converteren naar klanten. Wij hebben een user experience approach, dat wil zeggen dat wij de gebuiker centraal stellen bij het ontwerpen van websites. Wij ontwerpen user profiles en user stories zodat we precies weten wie de gebruiker is en wat de gebruiker wil.

WordPress Webdesign

eBusiness Consultants heeft ruime ervaring met WordPress websites. WordPress is een gebruiksvriendelijke CMS waarbij u zelf of in samenwerking met ons eenvoudig content kunt veranderen. Wij hebben ervaring met het maken van aanpassingen aan bestaande WordPress websites als het ontwerpen van een nieuw design.

Responsive Webdesign

De websites die wij ontwerpen zijn responsive. Responsive webdesign is een toepassing van webdesign waarbij er gestreeft wordt naar een optimale gebruikerservaring ongeacht welk van welk apparaat de gebruiker de website of applicatie bekijkt. Met apparaat bedoelen we desktop computer, laptop, smartphone of tablet.

Misschien is uw huidige website:

 • Verouderd en niet zo gebruiksvriendelijk?
 • Niet responsive waardoor uw website op een mobiel apparaat niet goed zichtbaar en functioneel is?
 • Niet geoptimaliseerd voor zoekmachines waardoor uw omzet misloopt?

Neem contact met ons op om uw project te bespreken. We willen graag onder het genot van een kopje koffie meer horen over uw bedrijf!

Plan of attack?

 1. In kaart brengen van de gebruikers (user profiles en user stories)
 2. Uw wensen en eisen bepalen
 3. Een creatieve brief (hoe moet het eruit zien) en informatie architectuur
 4. Design van de webpagina’s
 5. Het coderen van de designs in de website
 6. Uw website live op het Internet!

Waarom werken met ons?

In al onze ontwerpen stellen wij de gebruiker centraal. Dit resulteert in gebruiksvriendelijke websites met maximaal rendement. Wij nemen de tijd om echt te onderzoeken wie uw gebruikers zijn door user profiles en user stories samen te stellen. vc_column_text]

Hoeveel kost een website?

De prijs die u betaald voor een website is afhankelijk van de omvang van het project en de functionaliteiten die u wenst. Neem contact met ons op voor een quote.

Hoe lang duurt de uitrol van een website?

De meeste websites zijn binnen 4 tot 8 weken klaar om live op het internet te gaan. Maar er is geen standaard deadline, veel hangt af van de omvang van het project en de functionaliteiten die u wenst voor uw website.

We kunnen ook sneller vooruit wanneer we direct alle informatie ontvangen die we van u nodig hebben. We kunnen ook sneller werken wanneer we tijdig feedback ontvangen betreffende onze ontwerpen.

We kunnen ook sneller vooruit wanneer we direct alle informatie ontvangen die we van u nodig hebben. We kunnen ook sneller werken wanneer we tijdig feedback ontvangen betreffende onze ontwerpen.

 

WIJ ONTWERPEN MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITES

DIE BEZOEKERS CONVERTEREN IN KLANTEN

BESPREEK PROJECT
 • SEO-ebusiness-consultans-eindhoven-strijps
  Beide SEO (Search Engine Optimisation) en SEA (Search Engine Advertising) worden toegepast om zo hoog mogelijk te ranken in Google’s zoekmachines. Bijvoorbeeld een opticien in Eindhoven wil graag op pagina 1 staan als iemand in Google’s zoekmachine zoekt op de trefwoorden ‘bril Eindhoven’. Tijd en geld wordt geïnvesteerd in SEO en SEA om 1) gekwalificeerde…
  LEES VERDER
 • Pitch
  1 oktober 2015 vond het HI! Tech lab evenement plaats in de Eindhoven High Tech Campus. De avond stond in het teken van netwerken met andere ondernemers. De avond werd gepresenteerd door Erik de vlieger. Erik was fantastisch in het entertainen van het publiek. Die avond heeft eBusiness Consultants haar activiteiten gepresenteerd. Een week voorafgaande…
  LEES VERDER

SOCIAL MEDIA

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en blijf up to date via social media!

CONTACT

Kom langs voor een kop koffie! Wij zijn gevestigd in Eindhoven in het bruisende Strijp-S.
U kunt ons vinden in Gebouw Videolab, ruimte 2.073, Torenallee 20, 5616 BC te Eindhoven.
Of bel ons op 06 48 32 4041 of vul het onderstaande formulier in.