ui design ebusiness consultants eindhoven strijp-s

USER INTERFACE DESIGN & USER EXPERIENCE DESIGN

Een optimale user experience (gebruikerservaring) voor uw website of applicatie

eBusiness Consultants werkt met klanten in Eindhoven en omstreken om de user experience (UX) van websites en applicaties te optimaliseren.

De user experience is het gevoel dat een gebruiker meekrijgt bij het bezoeken van een website of applicatie. De kernbegrippen voor user experience design zijn gebruiksvriendelijk, functioneel, plezierig, bruikbaar en betrouwbaar. Een juiste analyse van de klant is essentieel. We gaan met u op onderzoek naar wie de gebruikers zijn en ontwikkelen customer profiles en customer stories.

Met user interface design (UI) bedoelen we de designs van de interfaces van een website of applicatie. De user interface is het raakvlak tussen de gebruiker en de website of applicatie. Een gebruiksvriendelijke interface is een uitermate belangrijk onderdeel van een succesvol online product.

Waarom werken met eBusiness Consultants voor uw digitale UX design en UI Design projecten?

 • Iteratief proces van merk onderzoek, doelgroepanalyse en het analyseren van gebruikers (customer profiles en customer stories)
 • Onze user experience designers brengen de reis van de gebruiker van begin tot einde in kaart en optimaliseren deze ervaring
 • Vriendelijk team van specialisten gevestigd in Strijp-S Eindhoven

Waarom UX design?

In toenemende mate veranderen organisaties van verkoop gericht naar klant gericht. Producten en diensten afstemmen op de gebruiker wordt steeds belangrijker. Door user experience design principes toe te passen wordt uw website of applicatie gebruiksvriendelijker waardoor u meer gebruikers krijgt, gebruikers uw website of applicatie vaker gebruiken en uw krijgt een maximaal rendement.

Wat zijn de stappen?

1. In kaart brengen van de gebruikers (user profiles en user stories)
2. Uw wensen en eisen bepalen
3. Een creatieve brief (hoe moet het eruit zien) en informatie architectuur
4. Design van schermen en elementen
5. Testen van de designs met behulp van test gebruikers
6. Het coderen van de designs in de website of applicatie
7. Continue proces van testen en optimaliseren

Nieuwe en bestaande websites en apps

User experience en user interface design is voor nieuwe en bestaande websites en applicaties. Vaak groeien websites of applicaties door zonder rekening te houden met de gebruikers. Wij kunnen u helpen om uw website of applicatie gebruiksvriendelijk te maken. Ook wanneer u start met de ontwikkeling van een website of applicatie is het belangrijk om eerst naar de gebruiker te kijken.

Hoe lang duurt de uitrol?

Afhankelijk van de grootte van het project maken we een voorstel en een tijdlijn zodat u precies weet wanneer het project klaar is.

WIJ ONTWERPEN MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITES

DIE BEZOEKERS CONVERTEREN IN KLANTEN

BESPREEK PROJECT
 • design-van-een-website
  Als klant heeft u misschien al een idee voor uw nieuwe bedrijfswebsite. U heeft voor ogen hoe de website er ongeveer uit moet komen te zien en welke functionaliteiten nodig zijn. Maar het kan ook zijn dat u nog niet zo goed weet wat u precies wilt met betrekking tot uw website bijvoorbeeld de functionaliteiten,…
  LEES VERDER
 • 8-webdesign-trends-2015
  Webdesign veranderd continue, webdesign evolueert en wordt steeds geavanceerder. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends, terwijl veel trends nog steeds geldig zijn van het jaar daarvoor, zijn er ook toevoegingen en trends die niet meer gelden.   In deze blogpost bespreken we de 8 belangrijkste webdesign trends voor het jaar 2015. En aan het…
  LEES VERDER

SOCIAL MEDIA

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en blijf up to date via social media!

CONTACT

Kom langs voor een kop koffie! Wij zijn gevestigd in Eindhoven in het bruisende Strijp-S.
U kunt ons vinden in Gebouw Videolab, ruimte 2.073, Torenallee 20, 5616 BC te Eindhoven.
Of bel ons op 06 48 32 4041 of vul het onderstaande formulier in.