merken ebusiness consultants

MERKEN

Producten worden gemaakt in een fabriek, merken worden gevormd in de psyche

Ons team heeft een passie voor merken; wij ontwerpen en versterken merken! Een merk is de personificatie van een bedrijf. Het merk dient met enthousiasme en op een strategische wijze worden gevormd. Als u een merk heeft dat opgefrist moet worden of u heeft een nieuw merk nodig dan kunnen wij u helpen.

Sterke merken roepen emoties en herinneringen op met betrekking tot product en service ervaringen. Als u naar bovenstaande afbeelding kijkt zullen velen van u het schoenenmerk ‘Converse’ herkennen. Sommige van ons zijn ook ook op de hoogte van de negatieve publiciteit waarin Converse werd beschuldigd van kinderarbeid (ps. dit gebeurd niet meer). Het creëren van een sterk merk en deze correct bewaken is van cruciaal belang voor het succes van uw bedrijf.

Laat ons een merk voor u bedrijf creëren waar mensen van zullen houden.

Met wie werken we?

We ontwerpen merken voor kleine tot middelgrote bedrijven. Een merk is niet zomaar een logo, het is een bericht en de fundering van uw hele communicatie strategie. Als het merk juist is uitgevoerd wordt het een begrip voor klanten.

Waarom werken met ons?

U heeft een team nodig dat een sterk merk voor uw bedrijf kan creëren en dit kan vertalen in een creatief platform en marketing materiaal die uw bedrijf juist positioneren. Ons team ontwerpt een merk voor u waar klanten van zullen houden.

Hoeveel kost een merk?

De prijs voor een merk en bijbehorende varieert. Een merk is niet alleen een logo. Het creëren van een merk bestaat uit onderzoek, gedachten, ideeën, creativiteit en uitvoering. Wenst u een vrijblijvende quote neem dan contact met ons op en vertel ons over uw wensen met betrekking tot uw merk.

Hoelang duurt de uitrol van een merk?

De tijd dat het duurt voordat uw merk is ontwikkelt is afhankelijk van de complexiteit. In het algemeen duurt het 2 tot 3 weken om uw merk te ontwerpen.

WIJ ONTWERPEN MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITES

DIE BEZOEKERS CONVERTEREN IN KLANTEN

BESPREEK PROJECT
  • 8-webdesign-trends-2015
    Webdesign veranderd continue, webdesign evolueert en wordt steeds geavanceerder. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends, terwijl veel trends nog steeds geldig zijn van het jaar daarvoor, zijn er ook toevoegingen en trends die niet meer gelden.   In deze blogpost bespreken we de 8 belangrijkste webdesign trends voor het jaar 2015. En aan het…
    LEES VERDER
  • Agile board Eindhoven ebusiness consultants dutch
    Scrum is een effectief agile projectmanagement framewerk met als doel snel resultaat leveren. In dezee post is een agile SCRUM board beschikbaar voor download welke uitgeprint kan worden. De A0 scrum board is voor kleinere teams van ongeveer 2-3 personen. De dubbele A0 scrum board download is voor grotere teams van ongeveer 4-10 personen. Voor…
    LEES VERDER

SOCIAL MEDIA

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en blijf up to date via social media!

CONTACT

Kom langs voor een kop koffie! Wij zijn gevestigd in Eindhoven in het bruisende Strijp-S.
U kunt ons vinden in Gebouw Videolab, ruimte 2.073, Torenallee 20, 5616 BC te Eindhoven.
Of bel ons op 06 48 32 4041 of vul het onderstaande formulier in.