internet marketing ebusiness consultants eindhoven strijp-s

INTERNET MARKETING

Marketing is een strijd voor de aandacht van mensen

U bent op deze website beland omdat u producten of diensten wilt verkopen en de juiste promotie middelen wilt toepassen om maximale ROI te behalen. Laat ons u helpen!

  Ctrl Alt Delete uw concurrentie met een internet marketing strategie van eBusiness Consultants. Neem contact met ons op, we helpen u graag!

   Ons team zou graag een krachtige marketing campagne voor u willen ontwerpen. Laat ons een perfect gecoördineerde marketing campagne samenstellen welke uit de volgende componenten bestaat:

   • Een creatief platform gebaseerd op gedegen onderzoek met als doel omzet bevorderen
   • Een volledig meetbaar en systematisch geëxecuteerde online media campagne
   • Een professionele gebruiksvriendelijke website met een ‘wow’ factor die website bezoekers tot klanten converteert
   • Zoekmachine Optimalisatie (SEO) en Zoekmachine Adverteren (SEA)
   • Het gebruik van social media en content marketing voor meer bezoekers naar uw website
   • De passie om uw bedrijf te laten groeien tot een marktleider!

Met wie werken we?

We werken graag met gepassioneerde ondernemers en marketing medewerkers die een prominente online aanwezigheid op willen bouwen. Onze bestaande klanten bestaan onder meer uit bedrijfseigenaren, managers, marketing managers en medewerkers, bankiers, advocaten, consultants en personal trainers.

Waarom werken met ons?

Wij helpen al 12 jaar lang klanten met internet marketing campagnes. Als u op zoek bent naar een team dat bezoekers converteert naar klanten en omzet verhoogt neem dan contact met ons op.

Hoeveel kost internet marketing?

De kosten voor internet marketing zijn afhankelijk van uw behoeftes. Neem contact met ons op en we maken een voorstel voor u.

Hoe lang duurt de uitrol?

Afhankelijk van de grootte van de campagne maken we een tijdlijn, we streven er altijd naar om onze deadline te halen. Sommige internet marketing campagnes zijn voor langere tijd, bevoorbeeld een Google Adwords of Social Media campagne.

WIJ ONTWERPEN MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITES

DIE BEZOEKERS CONVERTEREN IN KLANTEN

BESPREEK PROJECT
 • SEO-ebusiness-consultans-eindhoven-strijps
  Beide SEO (Search Engine Optimisation) en SEA (Search Engine Advertising) worden toegepast om zo hoog mogelijk te ranken in Google’s zoekmachines. Bijvoorbeeld een opticien in Eindhoven wil graag op pagina 1 staan als iemand in Google’s zoekmachine zoekt op de trefwoorden ‘bril Eindhoven’. Tijd en geld wordt geïnvesteerd in SEO en SEA om 1) gekwalificeerde…
  LEES VERDER
 • Pitch
  1 oktober 2015 vond het HI! Tech lab evenement plaats in de Eindhoven High Tech Campus. De avond stond in het teken van netwerken met andere ondernemers. De avond werd gepresenteerd door Erik de vlieger. Erik was fantastisch in het entertainen van het publiek. Die avond heeft eBusiness Consultants haar activiteiten gepresenteerd. Een week voorafgaande…
  LEES VERDER

SOCIAL MEDIA

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en blijf up to date via social media!

CONTACT

Kom langs voor een kop koffie! Wij zijn gevestigd in Eindhoven in het bruisende Strijp-S.
U kunt ons vinden in Gebouw Videolab, ruimte 2.073, Torenallee 20, 5616 BC te Eindhoven.
Of bel ons op 06 48 32 4041 of vul het onderstaande formulier in.