REVIEW DUTCH DESIGN WEEK IN EINDHOVEN

Dutch Design Week Eindhoven eBusiness Consultants

Van 17 tot 25 Oktober vond de Dutch Design Week in Eindhoven plaats. Meer dan 275.000 bezoekers hebben de 14e Dutch Design Week bezocht.

Ons kantoor gevestigd in Strijp-S is midden in het hart van de Dutch Design Week. We hebben een bezoek gebracht aan het klokgebouw waar we de nieuwste uitvindingen van vooral lokale ontwerpers hebben bewonderd. We hebben ook concepten van de nieuwe zelf rijdende auto’s van Volvo gezien. We hebben zelfs in een prototype van een interieur van Volvo gezien.┬á We zijn blij om ook alle ontwikkelingen te zien rondom recycling.

We hebben ook een bezoek gebracht aan Strijp-R, de lokatie voor jongen ontwerpers. Een van de ontwerpers is Jet’s nicht, ze werkt met haar collega aan het label rENs. We hebben veel bewondering voor het tapijt dat rENs heeft ontwikkeld in samenwerking met Desso en de experimenten met kleur zijn interessant. We hebben ook een bezoek gebracht aan het atelier van Piet Hein Eek. Binnenkort brengt Piet Hein Eek in samenwerking met Ikea een nieuwe productlijn uit.

Als je in de buurt bent in Eindhoven is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de nieuw geopende Vershal Het Veem in Strijp-S. In Vershal het veem zijn kraampjes met allemaal een uniek concept rondom eten te vinden. Voorbeelden van eten dat te koop is zijn wijn en noten, koffie, Indonesisch eten, pepernoten, speciale kazen, pannekoeken. We konden ons niet weerhouden en hebben van de heerlijke pannekoekjes genoten.

Blijf scrollen voor foto’s die we hebben genomen tijdens de Dutch Design Week!

Dutch Design Week Eindhoven9Dutch Design Week Eindhoven11Dutch Design Week Eindhoven10Dutch Design Week EindhovenDutch Design Week Eindhoven6Dutch Design Week Eindhoven7Dutch Design Week Eindhoven3

Reageer op deze blog post