app design ebusiness consultants

APP Design

Gebruiksvriendelijke Applicaties voor iPhone of Android

Bent u op zoek naar een creatief team dat uw applicatie kan ontwikkelen? Dan bent u op de juiste website beland.

Apps moeten naadloos aansluiten bij de doelgroep om maximaal rendement te behalen. Daarom gaan wij met u op onderzoek; wie zijn uw gebruikers (user profiles) en wat zijn hun verhalen (user stories).

Mobiele apparaten zijn een krachtig medium want we hebben (bijna) allemaal een mobiel apparaat waarmee we overal en altijd te bereiken zijn. Indien uw applicatie is geïnstalleerd kunt u (potentiële) klanten op een persoonlijke manier bereiken. Er is echter een groot verschil tussen tussen een goede app en een app die verloren is gegaan in de online app store. Het is belangrijk dat u werkt met een professioneel team.

Met wie werken we?

We werken graag met gepassioneerde ondernemers en marketing medewerkers die een prominente online aanwezigheid op willen bouwen. Onze bestaande klanten bestaan onder meer uit bedrijfseigenaren, managers, marketing managers en medewerkers, bankiers, advocaten, consultants en personal trainers.

Waarom werken met ons?

Wij zijn designers voor meer dan 12 cumulatieve jaren. Onze specialiteit is het creëren van mooie apps die voldoen aan de opdracht en uw bedrijfsdoelen. Niets geeft ons meer voldoening dan apps ontwerpen waar onze klanten van houden. Laat ons uw app visie vertalen in mooie online pixels!

Hoeveel kost een app?

De prijs die u betaald voor een app is afhankelijk van de omvang van de app en de functionaliteiten die u wenst. Neem contact met ons op en vertel ons over uw project zodat we een schatting voor u kunnen maken.

Hoe lang duurt de uitrol van een app?

De tijd die nodig is voor het onwikkelen van een app hangt af van de omvang van het project en de functionaliteiten die u wenst voor uw app. Wilt u uw project besppreken? Klik op de knop bespreek project en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WIJ ONTWERPEN MOBIEL VRIENDELIJKE WEBSITES

DIE BEZOEKERS CONVERTEREN IN KLANTEN

BESPREEK PROJECT
  • Dutch Design Week Eindhoven eBusiness Consultants
    Van 17 tot 25 Oktober vond de Dutch Design Week in Eindhoven plaats. Meer dan 275.000 bezoekers hebben de 14e Dutch Design Week bezocht. Ons kantoor gevestigd in Strijp-S is midden in het hart van de Dutch Design Week. We hebben een bezoek gebracht aan het klokgebouw waar we de nieuwste uitvindingen van vooral lokale…
    LEES VERDER
  • Pitch
    1 oktober 2015 vond het HI! Tech lab evenement plaats in de Eindhoven High Tech Campus. De avond stond in het teken van netwerken met andere ondernemers. De avond werd gepresenteerd door Erik de vlieger. Erik was fantastisch in het entertainen van het publiek. Die avond heeft eBusiness Consultants haar activiteiten gepresenteerd. Een week voorafgaande…
    LEES VERDER

SOCIAL MEDIA

Neem contact met ons op om uw project te bespreken en blijf up to date via social media!

CONTACT

Kom langs voor een kop koffie! Wij zijn gevestigd in Eindhoven in het bruisende Strijp-S.
U kunt ons vinden in Gebouw Videolab, ruimte 2.073, Torenallee 20, 5616 BC te Eindhoven.
Of bel ons op 06 48 32 4041 of vul het onderstaande formulier in.